Word

Wordmallar

Med Wordmallar så förenklar och effektiviserar du ditt arbete. Du kan fokusera på texten - mallen gör resten. En Wordmall kan vara t ex ett brev, fax, offerter, produktbeskrivningar, projektbeskrivningar, intyg, årsredovisning, menyer och prisskyltar.

Skapa Wordmallar

Med wordmallar kommunicerar och bevarar du företagets grafiska profil oavsett vilket dokument som du vill sprida. LexiConsult har under många år arbetat fram effektiva mallar i Word. Med lång erfarenhet från olika branscher, skapar vi allt från enkla mallar till mallar med avancerade funktioner, som effektiviserar arbetet i Word.

  • Mallar hjälper till att följa företagets profil
  • Mallar fixar att när mottagaren av e-posten öppnar dokumentet ser hon det du ser när du skickade
  • Mallar innehåller INTE någon "gammal, av misstag icke raderad, känslig" information

Vi har lösningen för era behov. Dokumentmallar gör det enkelt att följa företagets grafiska profil. Användaren kan klicka på en genväg eller en knapp för att få fram mallen och den grafiska profilen slår igenom. Allt från logotyp till teckensnitt.

Wordmallar utifrån företagets behov

Vi gör enkla mallar. Vi har också grundmallar och paket. Vi kan även utgå från dina mallar eller grundmallpaket och anpassa mallarna efter dina behov. Många funktioner har vi redan som tillval men vi utvecklar också speciella tillval eller helt nya funktioner som just du behöver.

Gratis demo av våra intelligenta Wordmallar

Det är svårt att se sina egna möjligheter utan att man fått en demonstration av vårt mallpaket. Passa på att boka upp ett gratis mallmöte.

Butiksskyltar/Prisskyltar

Skapa enhetliga snygga prisskyltar till din butik i MS Word. Vi har mallar till detta. Enkla mallar som ni alla kan använda och skriva ut på er vanliga skrivare istället för att skicka till tryck. Kontakta oss genom att klicka i menyn här bredvid.

Menyer för restauranger?

Handskrivna menyer eller menyer som aldrig uppdateras? Vi skapar menyerna i Word. Enkla att förändra och uppdatera med dagens läckerheter och dagspriset på varan! Köp endera lösa wordmallar för menyerna eller ett helt restaurangpaket med offert, menyer, fakturamall, brev, fax. Vad sägs om att beställa ett paket nu och få fransk rättstavning på menyn på köpet?

Demo

Vi hjälper dig se möjligheterna med kostnadsfri demonstration av vårt mallutbud. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er. Vi bjuder på kaffe och smörgås i våra trevliga lokaler.


Mallpaket: Word är en del av LexiConsults stora mallpaket tillsammans med Excel. Läs mer om våra mallpaketet här.

Visste du att...

Wordmallar används idag av de flesta företag som är fler än 5 personer. De vanligaste malltyperna är Brev och PM men många av våra kunder har även sina blanketter i mallform och kan ha över 50 mallar.

I Office 2007 ersätts menyerna av flikar. Ditt existerande mallpaket kan därmed behöva ses över så att det fungerar vid uppgradering av Office. Vi hjälper er gärna med tips och råd kring en uppgradering.

Word utbildning

Vårt systerföretag Lexicon håller utbildningar i Word. Läs mer om:

Jag vill veta mer,
  Kontakta mig!

       Vårt företag
vill arbeta effektivare,
Kontakta LexiConsult!